Home » Diverse » Romanii au talent – punct şi de la capăt?

Romanii au talent – punct şi de la capăt?

Punct si de la capat?

Romanii au talent

Castigator sezonul 1Adrian Ţuţu în 2011 a emoţionat românii cu versurile sale. Dincolo de acest aspect, se pare că povestea din spatele scenei a contat mai mult decât talentul său. Şi-a pierdut ambii părinţi înainte de a împlini 5 ani. Rămas în grija bunicii la un moment dat s-a hotărât să ia viaţa în piept, mutându-se singur în apartamentul moştenit de la părinţi. A muncit pe şantier, însă nici o clipă nu a renunţat la pasiunea lui: muzica pe care şi-a descoperit-o la 14 ani când a compus o piesă pentru părinţii săi decedaţi. Curajul cu care a înfruntat viaţă, întreţinându-se singur probabil că a contat mai mult decât talentul său până la urmă neconfirmat.  Câţi au mai auzit de atunci de el?
Castigator sezonul 2
În 2012, Cristian Gog a uimit publicul şi a plecat acasă cu 120.000 de euro. În timp ce ne  hipnotiza cu numerele sale de mentalism, fiind an electoral, clasa politică i-a exploatat talentul şi a sedus electoratul cu ce ştia ea mai bine, gogoşi , abandonându-l ulterior fără remuşcări.

Castigator sezonul 3În 2013 Bruno Iacobeţ şi câinii săi au câştigat marele premiu convingându-ne că o emisiune ”Câinii au talent” ar avea o popularitate la fel de mare. Mai mult succesul lor a salvat de la eutanasiere o grămadă de confraţi condamnaţi la moarte sigură, după ce maidanezii micului Paris au divizat  România în două în urma controversatului caz al lui Ionuţ Anghel , copilul de 4 ani ucis de câinii comunitari la începutul lunii septembrie.
Castigatori sezonul 4
În fine, 2014 , marea finală căştigată de românii adevăraţi cu doi i, nu român nu românul, ci românii, chiar dacă adoptaţi din Moldova. Ghinionul lor a fost că premiul este prea mic pentru un număr atât de mare al trupei  Brio Sonores. Vorba lui Gheba, concurentul care prezentat un număr de stand-up comedy în finală: ”Ce țeapă și-au luat Brio Sonores! Ei sunt vreo 7-8, cu ce mai dau și la stat abia se aleg cu 10.000 de euro de căciulă. Păi, bine, bă, te duci la RAT pentru 10.000 de euro? Nici nu ma ridicam din pat pentru banii ăștia.”
Care va fi viitorul show-ului ”Românii au talent”? Greu de spus din moment ce tot mai multe nume grele din PROTV au ales să plece la concurenţă. Oricum mai bine să se termine aşa decât să ajungă un show insipid precum ”Dansez pentru tine”.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>