Home » Fără categorie » #PUTEREADEAINSPIRA: SIMONA HALEP II

#PUTEREADEAINSPIRA: SIMONA HALEP II

#PUTEREADEAINSPIRA: SIMONA HALEP II

Articolul original în engleză pe site-ul oficial WTA Tennis

Ea te forţează să vrei să lupţi mai tare, model pentru puştoaicele din cartierele României, adesea comparată cu Rocky – v-am  întrebat cum vă inspiră Simona Halep – iată 20 din cele mai bune răspunsuri ale voastre.

Publicat în 30 Martie  2015 – 12:13

MIAMI, FL, USA – A stimulat o naţiune ce nu mai avea modele şi o întreagă generaţie – cu titlurile  WTA  curgând în buchete,  alergând din turneu în turneu şi câştigând trofeu după trofeu,  Simona Halep nu s-a impus doar ca una din jucătoarele de top ale lumii, ea însăşi s-a definit ca viitorul tenisului.

V-am întrebat cum v-a inspirat această jucătoare din România ce face pionierat în tenis şi voi  ne-aţi răspuns  – iată aici 20 din cele mai bune răspunsuri ale voastre:

Partea a II-a

Prima dată când am urmărit-o pe  Simona Halep  a fost în  finala turneului Roland Garros de anul trecut. Poate că a pierdut meciul, dar a câștigat cu siguranță o mulțime de inimi. Cel mai bun lucru ce se poate spune despre Simona este că fiind o concurentă feroce,  luptă pentru fiecare punct.  Poate că nu este un six-footer (jucătoare de 6 picioare, deci peste 1,80 m) ca majoritatea fetelor din circuit, dar ea acoperă terenul aproape perfect și rareori ratează o minge. Simona are o mulțime calităţi cu care  se poate mândri, dar caracteristica cea mai izbitoare a ei  este modestia și onestitatea. Călătoria ei ca jucătoare în circuitul de tenis din ultimii ani a fost impresionantă și e o sursă de inspirație nu numai pentru români, ci și pentru întreaga lume.
~ Nikki, India

Simona a apărut dintr-o țară mică, şi-a dezvăluit talentele ascunse într-un mod foarte discret, și pas cu pas a ajuns acolo unde n-a mai ajuns nicioadată, depăşindu-şi limitele. Ea este impresionantă prin  modul ei  liniștit și determinarea cu care câștigă fiecare meci. Dar jocul Simonei este foarte special. Nu este plin de farmec şi zgomotos – este foarte uman, cu o mulțime de suișuri și coborâșuri, simplu și transparent, care este atât de rar în lumea de astăzi plină de faimă şi lăudăroşenie. Dar cel mai important lucru de care am fost impresionată la ea, este credința ei. Știe gustul adevărat al credinței. Asta o face mai prezentă în fiecare clipă. Asta îi dă putere. Admir gestul ei de ai mulțumi lui Dumnezeu de fiecare dată când termină un meci. Am admirat-o pentru felul în care pur și simplu se smerește, deși ea are atât de multe motive pentru a fi “mândră” și tare. Îţi mulțumim Simona! Continuă să faci la fel şi multe alte lucruri bune pentru tine vor veni! Dumnezeu să te binecuvinteze!
~ Cristina

SIMONA HALEP
Superbă capacitate de lovire a mingii
Inspiră la vizionare
Mental puternic
Poziţionare în teren impresionantă
Nu dezamăgeşte
Abordări curajoase la meciurile cu probleme

Lovitură de rever impresionantă
Jocul încântător
Îşi iubeşte fanii ei din România
Interesantă când urmăreşti jocul ei
Evoluează grațios sub presiune

Simona Halep: cea mai talentată jucătoare din tenisul feminin.
~ Michael

Simona Halep este eroina noastră în România, ea este denumită “Super Simo”, poreclă care i-a fost dată de către fani. Este cel mai popular sportiv din România. Povestea ei a început în 2013, când a câștigat șase titluri WTA şi această poveste a continuat în 2014, când a câștigat alte două titluri și a ajuns în finala de la Roland Garros. Sezonul 2015 abia început, a debutat perfect pentru ea, fiind câștigătoare în Shenzhen, Dubai, câştigând şi primul ei titlu din Premier Mandatory de la Indian Wells. Sper că acest diamant va străluci, de asemenea, în Miami și în tot restul sezonului. Simona este oglinda mea, pentru că ea a arătat, că prin muncă grea si rezistenţă, îţi vei atinge obiectivele. Tu trebuie să lupţi până la capăt, și niciodată nu renunța. O aplaudăm pe Simona şi în zilele ei bune şi în cele rele. Haide Halepeño!
~ Botond, România

Simo este dovada vie că există mai multe moduri de a juca acest joc, mai multe rețete pentru succes, în tenis și de asemenea în viață. Ea a fost o necunoscută venită de nicăieri, acum este un campion atipic, iar în curând va deveni superstar la nivel mondial. O David într-o lume a Goliaţilor feminini din tenis. Este clar că va inspira o întreagă generație de fete pentru a juca tenis. Dar, mai important, ea ne inspiră pe noi toți să ne perfecţionăm, să luptăm până la sfârșitul fiecărui meci: cele mai importante victorii sunt împotriva slăbiciunilor din interiorul nostru, nu împotriva adversarului direct. Acesta este motivul pentru  care Simo îmi umple ziua de bucurie de fiecare dată când joacă, indiferent dacă va caştiga sau nu.
~ Gica & Contra , România

Fiecare meci pe care-l câştigă îmi sporește încrederea în mine și mă face să-mi dau seama că dacă crezi cu adevărat în visul tău, el va deveni realitate:-)
~ Dana, Romania

Halep a crescut şi s-a transformat într-o campioană superbă. Ea joacă la un nivel cu totul nou, aducând pasiune pe terenul de tenis, ceea ce o face  atât de populară printre fanii săi. Combinaţia dintre finețea și rezistența ei, aproape te face să crezi că este Nadia Comăneci. Desigur efectul asupra publicului, mai ales asupra fanilor ei de acasă, este un efect similar. Această tânără poartă cu mândrie speranțele și visele unei națiuni. Ce povară pentru o inimă tânără, dar ce bucurie!
~ Carmen

Simona Halep a devenit una dintre cele mai populare sportive din România. Ea este un model de inspiraţie pentru noi toți, în special pentru copii mici, care acum îşi doresc să înceapă o carieră în tenis. Datorită bunătăţii și dăruirii ei, ea este un model pentru oamenii din intreaga lume! Tenisul prestat de ea este de un nivel ridicat și este o plăcere să-i urmăreşti jocurile. Îmi place Simona Halep și pentru mine ea este un super-erou!
~ Daria-Gabriela

Simona Halep o fi probabil una din cele mai scunde jucătoare din WTA dar stilul ei de a nu se da bătută, pe care l-a demonstrat la Indian Wells, este încă un motiv prin care mă inspiră să dau tot ce pot, indiferent că mă  joc badmington, tenis de masă, fac yoga, bicicletă la sală, fac exerciţii fizice, etc. Ştiind că am dat tot ce am putut la ceva ce-mi place este un sentiment grozav şi îmi oferă  o stimă de sine crescută. Este o atletă uimitoare, forte rapidă, şi se mişcă fără efort pe teren. Prima dată când am văzut-o la TV jucând acum câţiva am ştiut că v-a ajunge o mare jucătoare.
~ Elaine, USA

Sunt foarte inspirat de Rocky Balboa, iar următorul comentariu făcut de Sylvester Stallone din acel film  cred că i se potriveşte perfect:
~ Mihai

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>